EXCLUSIVE HOMES
HABERLER/YENİLİKLER / BASIN / NİŞANTAŞI MAĞAZA AÇILIŞI & BASINDA YER ALAN HABERLER / EXCLUSIVE HOMES

Eskiden banyolar uzun zaman geçirilmeyen yaşam alanlarıydı. Devon&Devon 
müşterileri banyodan sonra koltuklarında uzanıp, güzel kokular eşliğinde vakit geçirmek istiyorlar. Bu sebeple bu banyoların en az 25 metrekare olmasını istiyoruz. 
DEVON&DEVON "Floransa'da yaratıldı, Dünya'dan ilham aldı" mottosuyla banyosuna şıklık katmak isteyenlere hitap eden Devon&Devon, 1989 yılında iki mimar Gianni ve Paola Tanini tarafından kurulmuş. Benzer fikirlere ve vizyona sahip iki mimar, Avrupa geleneğinden ilham alan ve bu ilhamı en rafine Amerikan tasarımlarıyla harmanlayan, 20. yüzyılın ilk yarısını anımsatan tasarımlarıyla öne çıkıyor. 
Bugün 80'den fazla ülkede banyoları şıklıkla buluşturan Devon&Devon'ı Türkiye'deki banyolara taşıyan firma ise Gültaş Gallery
ları. Sektörü düşününce bin ya da 2 bin Euro pahalı görünebilir ama o ücreti her sene değiştirdiğimiz telefonlara verdiğimiz düşünülünce, ömürlük ve müthiş bir armatür bu fiyatı sonuna kadar hak ediyor. Ayrıca pek çok banka ile anlaşma yaptık, taksit seçeneklerimiz var. Yani insanlar yeter ki kendilerini şımartmak istesin, gerisi çok kolay. 
Avrupa'daki sınıfların silinmesi durumu, Türkiye'de de geçerli aslında. 
Evet. Dünya artık kaliteli yaşama gittiği için insanlar "Organik hayat, yeşil hayat, sağlıklı hayat" diyor. Tatil yaparken az tatil yapayım, ama daha iyi tatil yapayım diyorlar. Şarap içiyorsam bir kadeh içeyim, ama daha iyi bir şarap olsun diyorlar. Avrupa'daDevon&Devon'ın müşteri kitlesinin çoğu da beyaz yakalı, yönetici kesimdir. 
Çünkü orada en üst sınıf ile orta sınıf arasında ciddi bir fark yok. Orta sınıf da iyi bir yaşamı hak ettiğinin farkında. 
Yeni bir ev alan birine nasıl yardımcı olabilirsiniz? 
Mesela, oturuma hazır olarak sunulmuş bir daire satın aldılar. Lüks bir yapı olmasına rağmen yapıdaki herkesin mutfağı, banyosu aynı. Çoğu insan bunu istemez, rahatsız olabilir. Bu durumda bir içmimara danışıp tekrar dekore ettiriyorlar. İçmimar aracılığıyla, bizimle tanışabiliyorlar. Ya da direkt olarak bize gelip, yardım alabiliyorlar. 
Biraz da dekorasyondan bahsedelim. 
Şu sıralar en çok neler tercih ediliyor? 
Biz aslında ürünlerden ziyade, hayat tarzı sunuyoruz. İnsanların, bu hayat tarzından almak istedikleri çok değişkendir. Kimi komple isterken, kimi özellikle küveti parlasın ister. Kimi armatürü göz kamaştırsın isterken kimi hepsi çok dengeli ama şık olsun ister. Tıpkı bir tablo gibi, pahalı bir küvet ya da armatür, kendini gösterir. Ayrıca ürünlerimiz, taraşımın yanı sıra performans açısından da fark yaratır. Örnek vermek gerekirse küvetlerimiz el yapımı olmasının yanı sıra döküm olduğu için hemen soğumaz. 
EXCLUSIVE HOMESİ 48 

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar