MUTFAK BANYO DERGİSİ
HABERLER/YENİLİKLER / BASIN / NİŞANTAŞI MAĞAZA AÇILIŞI & BASINDA YER ALAN HABERLER / MUTFAK BANYO DERGİSİ

Gültaş Gallery 
Türkiye'de ki mimarlar tarafından da benimsenmiş tasarımcılarla çalışıyor olmasıdır. Türkiye distribütörü olarak çalışmış olduğumuz firmalarda 1030 yıl gibi sürelerle çalışıyor olmamız ise bu konuda müşterimiz için çok önemli bir referanstır. Bu devamlılık Gültaş Gallery'den almış olduğu ürünlerin satış sonrası servisi konusundaki garantisidir. 
Bugünkü rekabet ortamında hizmet anlayışımızı en üst seviyede tutmak üzere çalışmaktayız. Müşteri'nin ihtiyaçlarını anladıktan sonra onların hayal ettikleri ile bizim hangi markamızın örtüştüğünü tespit edip onlara planlar üzerinde ürün yerleşimi ve fiyat teklifi sunmaktayız. Sunulan ürün yerleşim ve fiyat uygunsa arzu edildiği takdirde bünyemizde endless diye anahtar teslim bölümümüz (proje +uygulama şeklinde) A'dan Z'ye tüm işi çizmek ve uygulamak konusunda hizmet vermektedir. Bu anlayış gittikçe talep edilmektedir. Bu duruma en büyük destek veren mimari ofislerdir. Mimari ofisler genelde çizdikleri projeleri uygulamaktadır. 
Onun için biz bu yarattığımız endless departmanımızda ağırlıklı uygulamayı bize vermek isteyen mimari ofisler ve müşteriye muhatap olarak yürütmekteyiz. 
2015 yılının sonunda çok yakın aile dostumuz Prof. Dr.Türker Sandallı'nın oğlu kardeşim kadar sevdiğim Başar Sandallı ile Nişantaşı Shovvroomunda yaptığımız ortaklıkla Gültaş Gallery Nişantaşı ile yepyeni bir güç birliğine imza attık. 

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar