GÜLTAS GALLERY NİŞANTAŞI ABDİ İPEKÇİ'DE ACİLDİ
HABERLER/YENİLİKLER / BASIN / NİŞANTAŞI MAĞAZA AÇILIŞI & BASINDA YER ALAN HABERLER / GÜLTAS GALLERY NİŞANTAŞI ABDİ İPEKÇİ'DE ACİLDİ

GÜLTAS GALLERY NİŞANTAŞI ABDİ İPEKÇİ'DE ACİLDİ  1983'den beri dünyanın en gözde SPA, banyo ve iç tasarım markalarını bünyesinde toplayan Gültaş Gallery, Lemi Gülman ve Başar Sandallı'nın Gültaş Gallery Nişantaşı'nda kurduğu ortaklıkla bir davetle açıldı. 
Gerçekleşen davete cemiyet hayatından iş adamları ve mimarlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. înlû mimar Koray Yavuzer tarafından tasarlanan Gültaş Gailen' Nişantaşı'nın açılışında Fransız sokak ressamı Mr.Tilky nin katılan konukların resimlerini çizerek onlara hediye etmesi güzel bir sürpriz oldu. 
Lemi Gülman ve Basar Sandallı nın ortaklığıyla atılan Gültaş Gallery Nişantaşı, estetik ve tasarımı hem klasikleşmiş efsanelerin görkemiyle hem de yenilikçiliğin getirdiği detaylarla süsleyerek benzersiz bir ambiyans yaratıyor. 
Bossini. Carocim. Ceramica Bardelli. Devon & Devon, Effegibi, Kndless. Flaminia. KVC. Milidue. Starpool. Teuco, Trend. XILO1930. Zazzeri. Zucchetti-Kos gibi ünlü markaların yanı sıra Türkiye'deki projelerde çalışan ünlü mimarlar da Gültaş Gallerv'i tercih ediyor.

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar