Marie Claire Maison Türkiye - Ocak 2016 sayı 218
HABERLER/YENİLİKLER / BASIN / NİŞANTAŞI MAĞAZA AÇILIŞI & BASINDA YER ALAN HABERLER / Marie Claire Maison Türkiye - Ocak 2016 sayı 218

Nişantaşı'nda YENİ ADRES Gültaş Gallery Şpa & Banyo'nun Nişantaşı Abdi ipekçi Caddesi'ndeki yeni adresi vesilesi ile Lemi Gülman ve Başar Sandallı ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. 
Uzun yıllardır banyolara dair pek çok yeniliğe imza attılar. Şimdi yeni showroom'larının heyecanını yaşıyorlar. Ürünlerin yaşam alanlarında nasıl görüneceklerine dair en son teknolojik altyapı ile Gültaş Gallery & Spa'yı daha da yakından tanıyoruz. 
Gültaş'ın felsefesi nedir? Ne zamandan beri sektörde hizmet veriyor ve rakiplerinden hangi noktalarda ayrışıyor? 
Ana felsefesi trendsetter olmak. Hedefimiz sektörde titizlikle dünya yeniliklerini seçip doğru ve özel müşterilere sunmaktan başlıyor. 
En büyük gücümüz sektördeki önde gelen mimarların Türkiye'nin vazgeçilmez firması olmasıdır. Sektördeki çıkan en son yenilikleri takip etmek ve mimarlara tanıtmak bizim en öncü hedefimizdir. Gültaş Gallery Spa & Banyo malzemeleri sektöründe bu manada lider pozisyondadır. Biz 1983 yılında bu işe ilk sektörde adım atan firma unvanına sahibiz. O gün bugündür rakiplerimizden en büyük farkımız, başkalarında olmayan malzemeler için "Gültaş'ta bulursun" dedirtmek. 
Birlikte çalıştığınız firmaları neye göre belirliyorsunuz? 
Bir firma arayışı bizce arz talepten doğar. Önce piyasada mimarlarımızdan veya müşterilerimizden talepleri iyi anladıktan sonra yurtdışındaki firmalara gerekli temaslarımızı kurup bize ve piyasamıza uygunluğunu ölçeriz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tuttuğumuz için birinci hedefimiz bulduğumuz firmanın kaliteli ve bilinirliliğinden ibarettir. 
Ayrıyeten o firmanın ürünleri dünya çapında bilinen ve Türkiye'deki mimarlar tarafından da benimseniyorsa, bulduğumuz firma tam bize göredir. İkinci büyük adım, firmanın kalitesine ve üretim tesislerini kontrol etmek için ciddi bir çalışma yapılmakta. Keza standartlarımıza uygun olması gerekiyor. Üçüncü adım ise firmayla Gültaş Gallery'de dünyaca meşhur pek çok banyo markasının ürünlerini bulmak mümkün.

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar